Tamara Vugdragović: Hipnoterapeut i vodič ka ličnoj transformaciji

Preko 8 godina iskustva, hiljade sati rada i jedno srce puno želje da vam pomogne da ostvarite svoje snove.

Hajde da se upoznamo

Zdravo! Ja sam Tamara Vugdragović, sertifikovani hipnoterapeut, Master hipnoterapeut, EETT Lifecoach i NLP Praktičar. Moja priča, poput mnogih drugih, počinje sa gubitkom smisla i nezadovoljstvom. Ali to je samo prvi deo mog puta – puta transformacije koji me je doveo do toga da danas budem vodič drugima na njihovom putovanju ka sreći i ispunjenju.

Od slomljenog srca do pronalaska hipnoterapije:

Život me nije uvek milovao. Kao visoko senzitivno dete koje je odraslo u disfunkcionalnoj porodici, nosila sam puno rana u svojoj duši. Bila sam poprilično izgubljena i depresivna bez ikakve ideje šta bih želela da postignem u svom životu. Sve to se odražavalo na moju porodicu, na mog sinčića i supruga, koji je gledajući me u tolikoj tuzi i nezadovoljstvu počeo sebe da krivi za sve to i polako tonuo.
Kao što to u životu biva jedno je vodilo do dugog. Zatvaranje porodične firme, ugroženost porodice, zdravstveni problemi gde mi je život bio ugrožen – sve se to sručilo na mene u kratkom periodu. Tada sam došla “slučajno” do filma „Tajna“, koji je bio prekretnica u mom životu. On me je pokrenuo da tragam za odgovorima i otvorio mi vrata ka svetu ličnog razvoja. Počela sam da tragam za odgovorima, slušajući niz webinara (često ostajajući budna do kasno u noć kako bi ih odgledala, jer su uglavnom iz Amerike). Otišla sam na mnoge obuke i radionice kako bih što bolje shvatila sve ove teme i mogla da ih primenim u svoj život.

Hipnoterapija nije bila samo zanimanje za mene, već spas. Iskusila sam njenu moć na sebi i odlučila sam da je iskoristim da pomognem drugima. Postala sam sertifikovani hipnoterapeut i član Američke Internacionalne Asocijacije, posvećena tome da pomognem ljudima da prebrode životne prepreke i ostvare svoje ciljeve.

Više od hipnoterapije: Infinity Centar Beograd i online edukacija:

Moja strast mi nije dozvolila da se zadržim samo na individualnom radu. Suosnovač sam Infinity Centra Beograd, centra za edukaciju, podršku i programe ličnog rasta gde sam održala brojne radionice i predavanja. A kako bih ove dragocene informacije učinila dostupnim svima, pokrenula sam i Infinity Centar Online Edukacije.

Sa mnom ste na sigurnom:

  • 14+ godina iskustva u ličnom razvoju i profesionalno bavljenje hipnoterapijom poslednjih 8 godina.

  • Preko 700 sati rada sa klijentima individualno i održano 60-80 predavanja.

  • Sertifikovani hipnoterapeut, Master hipnoterapeut, EETT Lifecoach i NLP Praktičar.

  • Gostovanja u TV emisijama "Biljana za vas" i "Alisa".

Kao hipnoterapeut, moj cilj je da vam pomognem da ostvarite svoj osnovni potencijal, i vodim kroz proces ličnog rasta i uspeha. Iako ne možemo da promenimo vašu prošlost, možemo da rešimo vaše trenutne izazove u svom životu. Uz pomoć hipnoze i hipnoterapije, možete modifikovati dugotrajne obrasce ponašanja i/ili negativne percepcije koje vas možda sprečavaju da doživite ispunjeniji, smisleniji, produktivniji i nagrađujući život.

Gostovanje u emisiji „Biljana za vas“

Gostovanje u emisiji „Alisa“

 

Moja najveća radost je kada vidim svoje klijente i saradnike kako napreduju i ostvaruju svoje ciljeve. Ako i vi tražite put do sreće i ispunjenja, ja sam tu da vam pomognem. Kontaktirajte me danas i pokrenite svoju ličnu transformaciju!

 Zakažete besplatni  info razgovor 

Vaša

Tamara

Ukoliko imate pitanja, možete me kontaktirati lično na:
info@vashipnoterapeut.com