Šta da očekujete na Hipnoterapiji

Naš prvi susret

Prilikom našeg prvog susreta ćemo se upoznati, odgovoriću vam na sva pitanja i vi ćete mi reći na čemu želite da radite i šta je ono što vas tišti. Zatim ću kroz niz pitanja i razgovor od vas dobiti sliku o istoriji vašeg života. Ovaj razgovor mi omogućava da vas razumem kao jedinstvenu osobu kakva jeste. S obzirom da nema dve iste osobe, vaši odgovori i vaša priča o istoriji vašeg života mi omogućava da prilagodim program hipnoterapije kako bi najbolje odgovarao vašim individualnim potrebama.

Vaši odgovori i priča o istoriji života pomažu mi da saznam o vašim iskustvima ličnog rasta i razvoja koja ste do sada istraživali, uključujući vaše ciljeve, težnje i očekivanja.

Pored toga, detaljno ću vas obrazovati o hipnozi, samohipnozi i hipnoterapiji; testirati vašu sugestibilnost i saznati da li je hipnoterapija pravo rešenje za vas.

Prvi susret tj. informativni razgovor je gratis.

Zapamtite, informativni razgovor se odnosi na uspostavljanje bezbednosti i poverenja dostojnog prostora za vas da delite svoja iskustva i počnete da istražujete put ka isceljenju. To je proces saradnje, a ja sam ovde da vas saslušam, podržim i uputim na vašem putu ka poboljšanju vašeg opšteg blagostanja.

Između 1. i 2. susreta

Između našeg prvog i drugog susreta, pregledam svoje beleške o vašoj istoriji života i pišem skriptu prilogođenu samo za vas i vašu konkretnu situaciju. Takođe razvijam dnevni red sesija za specifičan slučaj, uključujući specifične post-hipnotičke sugestije, kao i vežbu vizuelizacije vođenih slika koje će se koristiti tokom naših sesija.

Vaša prva sesija

Edukacija, hipnoza, produbljivanje i uslovljavanje ponovne hipnoze

Na početku vaše prve sesije, razgovaraćemo o korišćenju vašeg workbooka za samoprocenu i lični rast. Zatim ću vas voditi u dubinsku hipnotičku indukciju, u duboko stanje fokusa i relaksacije uz pomoć verbalnih znakova, ponavljanja i slika. Kada ste pod hipnozom, ovaj intenzivan nivo koncentracije i fokusa vam omogućava da ignorišete obične smetnje i budete otvoreniji za vođene sugestije kako biste napravili promene i poboljšali svoj život.
Radićemo zajedno na povećanju vaše reakcije na ponovnu hipnozu tokom narednih sesija.

Ova i buduće sesije završavaju se rezimeom sadržaja sesije i ovo je prilika za pitanja i odgovore.

Između 1. i 2. sesije

Između vaše prve i druge sesije, pregledam svoje beleške sa prve sesije. Takođe razvijam dnevni red druge sesije za specifičan slučaj, uključujući specifične post-hipnotičke sugestije, kao i vežbu vizuelizacije vođenih slika koje će se koristiti tokom naše druge sesije.

Vaša druga i naredne sesije

Sadržaj druge sesije

Na početku svake sesije, postoji pregled za procenu i dokumentovanje vašeg napretka ka ispunjavanju vaših specifičnih ciljeva i zadataka na vreme. Ovaj pregled vam pruža priliku da subjektivno prijavite svoj napredak u postizanju svakog od vaših ciljeva na skali od 1 do 10. U isto vreme, vaša recenzija mi pomaže da zadržim fokus na vašim ciljevima, očekivanjima, dostignućima. Ovo je u skladu sa mojom svrhom da vam pomognem u postizanju vaših ciljeva i zadataka u što manjem broju sesija koliko je to profesionalno odgovorno.

Tokom svake sesije, dolazite u hipnotičko stanje. Nakon toga, prenosim posthipnotičke sugestije specifične za vaš slučaj i sprovodim jednu ili više vežbi vođenih slika. Nakon toga budite se iz hipnoze.

Svaka sesija se završava pregledom sadržaja sesije uključujući pitanja i odgovore. Moj pristup hipnoterapiji je da iskustvo rezultira dobrobitima koje se prevode u doživotno učenje.

Ovakve sesije se ponavljaju koliko je to potrebno da dođe do trajne željene promene.

Vaša završna sesija

Sadržaj sesije

U vreme vaše poslednje sesije, imamo pregled napretka u pogledu vaših ostvarenih ciljeva i zadataka.

Na završnoj sesiji se takođe dovodite u hipnotičko stanje. Nakon toga, prenosim posthipnotičke sugestije specifične za vaš slučaj i sprovodim jednu ili više vežbi vođenih slika. Posle toga budite se iz hipnoze.

Tokom ove sesije klijenti se podučavaju samohipnozi i daje im se izbor od dve vrste hipno snimaka. Klijentu se daje izabrani hipno snimak za samohipnozu koja mu omogućava dalji rad i učvršćuje postignuto.

Ova sesija se završava pregledom sadržaja sesije, uključujući pitanja i odgovore. Na ovaj način sam u mogućnosti da se uverim da moj klijent razume proces samohipnoze i da mu odgovara.

Biće mi drago da vas upoznam!

Ne oklevajte, kontaktirajte me danas i saznajte više o tome kako vam hipnoterapija može pomoći da poboljšate svoj život!